Küldje el az oldalt ismerősének!
vecsecity.hu
Gastro

Unique Magazine


www.jetsetmagazin.hu




www.kulturinfo.hu



www.salsadecuba.hu

alomutazo.hu


Szepsy István

  Hatputtonyos aszújáért ma a neves New York-i, tokiói, moszkvai klubokban, 2-3 Michelin- csillagos éttermekben 150-200 amerikai dollárt is elkérnek. Ha Tokaj-Hegyalján járunk, térjünk be hozzá, s próbáljunk megszervezni egy vásárlással egybekötött bórkóstolót! Szepsy István, aki világsztár a maga szakmájában, annyira kedves, szolgálatkész, hogy ha tízentizenöten összeállunk, akkor személyesen kalauzol végig minket, s kóstoltatja meg a borait. Lehet majd csodálkozni az ízharmónián. Hiába, ez már művészet. Igaz, Szepsy Istvánnak volt kitől tanulnia, hiszen éppen az ő egyik őse, Sepsy Laczkó Máté írta le először, 1630-ban a mai is létező aszúkészítési eljárást. A neve tehát fogalom volt, de fogalom lesz a jövőben is, éppen Szepsy István borászati tevékenysége okán, aki természetesen elnyerte már az Év borásza címet is hazánkban 2001-ben. Ő a divatdiktátor Tokaj-Hegyalján, a 2000-es Úrágya száraz furmintját, a 2002-es Zemplénihegyhát édes szamorodniját, valamint a Szepsy Cuvée-t sokan próbálják követni, nem is beszélve a dűlőszelektált borairól. Szepsy István jelenleg a saját nevével fémjelzett borokra öszpontosít  Tokaj-Hegyalja legjobb dűlőiben.


terroirconsulting.hu
www.terroirconsulting.hu

borbál
Borhírlap mobil eszközökre letölthető változata


tovább

e-travelclub
tovább

e-travelclub
tovább

Crazybull
tovább

Solid


profilvideo.hu
tovább

koronaborhaz.hu
www.koronaborhaz.hu



Előfizetéshez kattintson ide

Előfizetőknek belépés itt
email
jelszó
..:: LKG Média Kft. :: Borhírlap® site :: email: lkgmedia@t-online.hu :: 2017 ::..