Küldje el az oldalt ismerősének!
vecsecity.hu
Gastro

Unique Magazine


www.jetsetmagazin.hu




www.kulturinfo.hu



www.salsadecuba.hu

alomutazo.hu


Nespresso Gastro Experience Center

 Interaktív gasztronómiai kiállítást rendez Budapesten a kávé szerelmeseinek a Nespresso cég.  A Nestlé Nespresso SA úttörő és iránymutató tevékenységet végez a legmagasabb minőségű, prémium adagolt kávék piacán. A több mint 64 országban, mintegy 12 000 munkatárssal működő Nespresso székhelye a svájci Lausanne-ban található. A vállalat kiskereskedelmi hálózata 2015-ben több mint 450 exkluzív butikból állt, s ez a szám azóta csak nőtt.
Mi, akik szenvedélyesen szeretjük a kávét, törekszünk rá, hogy a legkiválóbb minőségű kávéőrleményekkel kényeztessük magunkat nap mint nap. De vajon hogyan ismerhetjük fel a jó kávét? Milyen közös pontokat találhatunk a kávé, a borok, a csokoládék és a fűszerek között? 2017. február 25-26-án ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatunk a Nespresso Gastro Experience Centerben, ahová bárki ellátogathatott, ha előzetesen regisztrál.
Idén második alkalommal rendezi meg a Nespresso az Atelier rendezvényét, amely  a kávé és a csúcsgasztronómia találkozásáról szól. Michelin-csillagos magyar és olasz séfek készítenek exkluzív étel- és italpárosításokat, valamint egyedülálló alkoholos kávékoktélokat minden nap brunch-ok, ebédek és vacsorák alkalmával. Idén az Atelier csapatát erősíti többek között Sárközi Ákos (Borkonyha), Palágyi Eszter (Costes Restaurant), Segal Viktor, Ádám Csaba (Olimpia Étterem), Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Herczeg Ágnes borszakértő és Nagy Zsolt kávészakértő is.
Az Atelier rendezvényhez kapcsolódóan kerül kialakításra a Nespresso Gastro Experience Center, ahol interaktív módon ismerkedhetünk meg a kávé és a gasztronómia különböző területeinek kapcsolatával. A Nespresso szakértői egy minden érzékszervet megmozgató kiállításon mesélnek a kávéról, a borokról, a csokoládékról, fűszerekről, miközben izgalmas kóstolási játékokkal teszik próbára az ízlelésünket. Szó esik majd termőterületekről, aromakomponensekről, és a kávé kapcsán a pörkölésről, tárolásról is – vagyis mindenről, ami a minőségi kávéélmény alapja.  A látogatók nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásra is szert tesznek majd, hiszen a kóstolás és asszociáció éppen annyira fontos része a kiállításnak, mint az elmélet.
Miben hasonlít egymásra a kávé és a bor? Hogyan harmonizál a kávé a csokoládéval? Milyen sajátos íz- és illatjegyeket hordoznak a különleges kávék? Nem kell többé találgatnunk, a Gastro Experience Centerben mindent megtudhatunk.

Részvétel és regisztráció : február 25-én és 26-án bárki ellátogathat a Gastro Experince Centerbe, amelynek a Várkert Bazár exkluzív különterme ad otthont. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdemes minél előbb bejelentkezni, mert a szervezők nagy érdeklődésre számítanak. A regisztráció a Nespresso Atelier weboldalán történhet: https://www.nespresso.com/hu/hu/pages/atelier
A sajtó részére rendezett bemutatón megtapasztalhattuk, hogy a Nespresso milyen exkluzív rendezvényt hozott tető alá. Különlegességnek számított, hogy a gasztronómia új dimenzióját is megismerhettük a Nespresso Atelier rendezvényen, az eseményen alkalom nyílt megkóstolni a PearlShots nevű molekuláris koktélgyöngyöket, amelyek nagy siker arattak – több ízben is. (www.pearlshots.eu) Legegyszerűbben talán úgy lehetne jellemezni ezt a különlegességet, hogy kívül zselés, belül folyós finomság, amelynek ízvilága illeszthető akár a különböző kávék aromájához, vagy borokhoz – igény szerint. De csak úgy, önállóan, ízelítőként is bátran felszolgálható, s biztosan sikert arat.

terroirconsulting.hu
www.terroirconsulting.hu

borbál
Borhírlap mobil eszközökre letölthető változata


tovább

e-travelclub
tovább

e-travelclub
tovább

Crazybull
tovább

Solid


profilvideo.hu
tovább

koronaborhaz.hu
www.koronaborhaz.hu



Előfizetéshez kattintson ide

Előfizetőknek belépés itt
email
jelszó
..:: LKG Média Kft. :: Borhírlap® site :: email: lkgmedia@t-online.hu :: 2017 ::..