Küldje el az oldalt ismerősének!
vecsecity.hu
Gastro

Unique Magazine


www.jetsetmagazin.hu




www.kulturinfo.hu



www.salsadecuba.hu

alomutazo.hu


A 2018-as Sirha Budapest prémium szakkiállítás

A 2018-as Sirha Budapest prémium szakkiállítás nemcsak a Bocuse d’Or verseny miatt vonzott sok embert, amit Pohner Ádám a Kistücsök étterem séfje nyert, hanem amúgy is, hiszen 2018 február 7-től 9-ig a Hungexpo vásárközpont területén  két hatalmas pavilonban fantasztikus standokon lehetett megismerkedni  a legfrissebb csúcsgasztronómiai kínálattal a fagylaltoktól kezdve a kávékon át a sütőipari termékeken keresztül a pálinkákig mindennel, ami szem-szájnak ingtere.

A legnagyobb standdal a Bocuse d’Or versenyt is szponzoráló METRO rendelkezett. A  Bocuse d’Or hazai döntősei a széles és minőségi termékválasztékból ennek a cégnek a standjától válogatták össze az alapanyagokat a készülő versenyfogásokhoz.
A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO Nagykereskedelmi Kft., volt, ami látványos standján csúcsgasztronómiai termékbemutatóval és rendezvénysorozattal várta az érdeklődőket három napon át. Meg lehetett kóstolni a hazai és nemzetközi termelők minőségi borait (köztük a Grand Tokaj csodás 5 puttonyos aszúját is) vagy éppen a szakmai képzéseket nyújtó, a rendezvényre is kitelepült Gasztroakadémia ínyenc fogásait. Végig lehetett nézni a 70-féle halból és 25-féle különleges húsból álló kínálatot, a profi vendéglátóknak kialakított sajátmárkás termékeket is.
A 2018-as kiállítás egyik különlegessége volt az a sokféle pálinka, amit bemutattak. Ki kell emelni Kovács Miklós Fülig Jimmy pálinkáit, s a Bánki pálinkaház nemzeti pálinka kiválóságát, a feketeribizli pálinkát is. A Reneszansz badacsonyi pálinkaház termékeit, azok közül is Jakab Kati és Molnár Tamás prémium szederpálinkáját sokan értékelték nagyra. A Michelberger valódi kisüsti pálinkái, a jászberényi Erős pálinkák, valamint a somlóvásárhelyi Somló Spirit replica watches pálinkák is fantasztikusak voltak. Megkóstolhattuk Dovicsin Erika főzőmester palóc pálinkáját is, amire büszke lehet a szakember, annyira telitalálat.
Felhívta magára a figyelmet a Sirha 2018 eseményén a klárafalvai Kontyos Borház az édes és száraz gyümölcsboraival. Ezek hagyományos borászati eljárással készült valódi gyümölcsborok, a készítése során nem használnak szőlőbort, semmilyen hozzáadott mesterséges szín, illetve ízfokozót sem.  1 kg gyümölcsből átlagosan 5-6 dl bort készít Siket Gábor borász.
A pálinkák mellett a húsipar is jelen volt a szakkiállításon. A legjobb benyomást a Tóalmási Húscsarnok keltette, Kurunczi János remek kolbászokat mutatott be, még lókolbászt is kóstoltatott, ami nagyon ízlett a látogatóknak.
A Sirha Budapest 2018 egyik slágere Ziemons Jennifer olimpiai aranyérmes cukrász standja volt, aki bemutatta azt a több emeletes, tökéletesen berendezett babaházat, amely fél éven átkészült cukorból, s amellyel elnyerte az aranyérmet. Amúgy az egész stand ehető volt, minden bútor, asztal, konyhapult cukormasszából lett kialakítva, a látogatók nem győztek ezen csodálkozni. Az olimpiai bajnok cukrász céges rendezvényekre különleges desszert asztalokat készít, s persze esküvőkre hatalmas tortákat.
bell & ross replica watches

 






terroirconsulting.hu
www.terroirconsulting.hu

borbál
Borhírlap mobil eszközökre letölthető változata


tovább

e-travelclub
tovább

e-travelclub
tovább

Crazybull
tovább

Solid


profilvideo.hu
tovább

koronaborhaz.hu
www.koronaborhaz.hu



Előfizetéshez kattintson ide

Előfizetőknek belépés itt
email
jelszó
..:: LKG Média Kft. :: Borhírlap® site :: email: lkgmedia@t-online.hu :: 2018 ::..