Küldje el az oldalt ismerősének!
vecsecity.hu
Gastro

Unique Magazine


www.jetsetmagazin.hu




www.kulturinfo.hu



www.salsadecuba.hu

alomutazo.hu


Kadarka

  Kékszőlő- fajta, nem túl nagy a jelentősége ma már. Igen érzékeny, ha sok a csapadék, nagyon rothad. Szereti a száraz, homokos talajt. Kései érésű, a földről visszaverődő hő fontos a beérés szempontjából. Igen termékeny, rövid metszést igényel. Fontos a borkészítés során a gondos repliche orologi héjon erjesztés. Színanyagokban nem túl gazdag a Kadarka, kissé fűszeres ízeket és illatokat hordoz magában. A szakemberek szerint a jó kadarka hasonlít a Burgundiában nagyra tartott Gamay nevű szőlőből készült borra, ugyanolyan finom csersavakat lehet felfedezni benne.


terroirconsulting.hu
www.terroirconsulting.hu

borbál
Borhírlap mobil eszközökre letölthető változata


tovább

e-travelclub
tovább

e-travelclub
tovább

Crazybull
tovább

Solid


profilvideo.hu
tovább

koronaborhaz.hu
www.koronaborhaz.hu



Előfizetéshez kattintson ide

Előfizetőknek belépés itt
email
jelszó
..:: LKG Média Kft. :: Borhírlap® site :: email: lkgmedia@t-online.hu :: 2017 ::..