A Deka Union ismét elnyerte a Magyar Brands díjat!

  • Post category:Hírek

Lendületesen és ígéretesen kezdődött a 2018-as év!  Idén hat jelentős gyulai vállalkozás vette át a Magyar Brands díjat, amely egyfajta újévi üzenetként is értelmezhető a gyulai gazdasági élet részéről. Fontos volt, hogy együtt vegyék át az elismerést, és az, hogy ezt a Városházán tették meg, Gyulához való erős kötődésüket mutatja. A legeredményesebb magyar márkáknak kijáró elismerésre azok a vállalatok érdemesek, amelyek eredményesen gazdálkodnak és olyan jó minőségű termékeket állítanak elő, olyan színvonalas szolgáltatásokat nyújtanak, melyeket keresnek és szeretnek az emberek.

 

A díjat immár sokadszor – a Deka Union Kft. is kiérdemelte öt másik vállalkozás mellett. Termékei országosan ismertek és elismertek. E cég tulajdonosai, vezetői, dolgozói, feltétlen elismerést érdemelnek, hiszen a díj évek kitartó és színvonalas munkájának elismerése, amellyel erősítik Gyula város hírnevét, embereknek biztosítanak megélhetést és adóbefizetéseikkel hozzájárulnak a közjó szolgálatához, s ha kell, ezen felül jótékonysági akciókat is támogatnak, ezzel is erősítve a közösséget.

2018-ban ünnepeljük a gyulai húsipar fennállásának 150. évfordulóját, amely évforduló „jó húsban” találja az ágazatot. A Deka-Union Kft. szakmai és gazdasági sikerei alapján például reménykedve nézhetünk a következő 150 év elé.