Sajgó termelői bor – mindenkor!
Értékesítés csak elvitelre vagy kiszállítással!
A karantén könnyebb elviselése érdekében várunk minden kedves borkedvelő partnerünket és megrendelésüket, hogy megismerhessék a tokaji borok zamatos ízvilágát!
Termékeink:
Tokaji Furmint száraz fehérbor /0,75/ új fahordós – Barrique
Tokaji Furmint száraz fehérbor /0,75/
Tokaji Furmint félszáraz fehérbor /0,75/
Tokaji Furmint félédes fehérbor /0,75/
Zempléni Sárgamuskotály félédes fehérbor /0,75/
Tokaji Sárgamuskotály száraz fehérbor /0,75/
Tokaji Sárgamuskotály félédes fehérbor /0,75/
Tokaji Furmint Késői Szüretelésű édes fehérbor, /0,75/
Tokaji Hárslevelű Késői Szüretelésű édes fehérbor, /0,75/
Tokaji Sárgamuskotály Késői Szüretelésű édes fehérbor, /0,5/
Tokaji Édes Cuvée minőségi fehérbor /0,5/
Tokaji Száraz Cuvée minőségi fehérbor /0,5/
Tokaji „Szingli” Cuvée száraz fehérbor /0,5/
Tokaji Száraz Szamorodni borkülönlegesség /0,5/
Tokaji Édes Szamorodni borkülönlegesség /0,5/
Tokaji Fordítás borkülönlegesség /0,5/
Tokaji Aszú 5 puttonyos borkülönlegesség /0,5/
Tokaji Aszú 6 puttonyos borkülönlegesség /0,5/
Termelői boraink: X
Furmint száraz
Furmint félédes
Sárgamuskotály félédes
Szamorodni száza
Szamorodni édes
3 puttonyos aszú
5 puttonyos aszú
6 puttonyos aszú
X Az Európa Parlament és a Tanács 178/2002/EK rendelete értelmében a bor élelmiszernek minősül. Ilyen módon az élelmiszerboltokra vonatkozó szabályok érvényesek a termelői borkimérésekre.
Rendelésleadás: +36 20/588 2997
Pincészet címe: 3934 TOLCSVA, Dózsa György út 6.
E-mail: tolcsvabor@axelero.hu
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.