A Deka Union Kft. azon dolgozik, hogy a fogyasztók megleljék az ízek tökéletes harmóniáját.
Termékeink a szárazkolbászok közé sorolhatóak, kimondottan hagyományos eljárással csak sertéshúsból készülnek. Szóját vagy más allergén anyagot nem tartalmaznak. Magas tápértékűek, teljes értékű fehérjét, azaz húsfehérjét tartalmaznak, amely az emberi szervezet elengedhetetlen tápláléka. Kolbászaink természetesen csemege és csípős paprikával is készülnek, s Címeres márkanév alatt jelennek meg.
A jó és magas minőséget a Dékány aláírás garantálja, amely minden egyes termékünkön megtalálható. Kínálatunkban akad vastag és vékony kolbász, kicsi, nagy és szeletelt kiszerelésben egyaránt. Ritkaságként, vagy ha úgy tetszik, különlegességként készítünk diós, valamint szarvasgombás szalámit is. Családi céhünknél elérhető ugyanakkor a füstölt disznósajt, a pirított hagymás májas, de forgalmazunk különböző kiszerelésű bacon szalonnát is.
Termékeink magukban hordozzák a nemes és egyedülálló honi vidéki és falusi ízek jellegét, aromáját, azt a hagyományt, és szeretetet.
www.deka-union.eu
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.