Cult in Glass – kultúra a pohárban!

A Zengő Bár hangulatos és igényes bár a budapesti Palotanegyed szívében, ahol a kis tételszámú kiváló magyar borok, a kézműves sörök, a nívós rövidital kínálat és a finom ételek találkoznak a kultura megannyi formájával.

A Zengő Bárban nagy szeretettel várják azokat a vendégeinket, akik nem riadnak vissza némi gasztronómiai kincskereséstől, és szeretnének kipróbálni kevésbé ismert, azonban magas minőségű ital különlegességeket, de természetesen ha csak egy laza fröccsözéssel egybekötött baráti beszélgetéshez ülnének le, akkor is jó helyen járnak.

A test mellett a lélek is „megkapja a magáét”, hiszen a Zengő rendszeresen teret ad akusztikus koncerteknek, képkiállításoknak, illetve egyéb kulturális eseményeknek, amelyek mellé tökéletesen passzol egy remek ital és a hely baráti, közvetlen hangulata.
A Cult in Glass és az összes ehhez kapcsolódó esemény védjegye, hogy mindig megpróbál újat mutatni, és ösztönözni arra, hogy a kedves résztvevők és vendégek minél több szereplőt ismerjenek és szeressenek meg az Art-Cult-Gastro hármasból.


Cult in Glass – #kulturaapohárban (sortiment bemutató) BORKÓSTOLÓ *** JAZZ&FUNKY DJ est 2022. március 23-án jól sikerült.
A sétáló kóstolón 5 pincészet, több mint 30 tételét ismerhette meg a közönség, a friss, 2021-es boroktól a régebbi évjáratokig. A kiállító pincészetek: EIFERT BORHÁZ (Kunság – Soltvadkert), JOÓ TAMÁS PINCÉSZETE (Villány – Siklós) NAÁR CSALÁDI SZŐLŐBIRTOK ÉS PINCÉSZET (Tokaj – Hercegkút), MÖRK ANDRÁS PINCÉSZETE (Balatonfüred – Csopak – Balatonakali), VABRIK PINCÉSZET (Etyek–Buda – Kajászó)
Érdemes neten keresni a zengő Bár újabb és újabb programjait.
Zengő Bár
1088 Bp. Krúdy u 6.
+36 30 755 8172
cultinglass@gmail.com
cultinglass.com