Svájci házias ételfinomságok
Három kultúra, három völgyvidék – az Engadin Scuol, Samnaun, Müstair-völgy hármashatár vidéke, ami korlátlan lehetőségeket kínál a helyi konyha házias vagy gourmet-éttermekben történő megismerésére. A főétkezések között érdemes megkóstolni a szélben szárított marhasonkából (Bündnerfleisch), füstölt szalámiból (Salsiz) és alpesi sajtokból álló ínyenctálat. Aki pedig édes finomságra vágyik, annak a Birnbrotot, a szárított körtéből készülő bejgliszerű […]
Kényeztesd magad a Balatonon!
Én bejártam már a világot keresztbe-kasul, van összehasonlítási alapom, így bátran mondhatom, hogy ma már nem feltétlenül fontos külföldre utazni ahhoz, hogy megtaláld az igényes szállodákat, remek éttermeket, s csodás tájakat. Augusztus közepén leruccantam a Balaton északi partjára, s hihetetlenül magas nívót tapasztaltam. Akár egy vagy 2 napra is érdemes lemenni a magyar tengerhez, ha […]
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.