Elűzzük a fáradtságát, frissüljön fel eredeti Thai masszázsszalonjainkban!

Budapest tele van csodás látnivalókkal. A Budai Vár, a Parlament, a Bazilika, a Duna-part és a Lánchíd… A városnézés sok élményt nyújt, de közben nem árt egy kis pihenés sem.
Fontos Önnek a lazítás, a kikapcsolódás, az egészségmegőrzés, a feszültség csökkentése? Mi ebben lehetünk partnere. Eredeti thai masszázskezeléseket kínálunk, amelyek segítenek visszaszerezni a frissességét.
Profi, képesített thai masszőz hölgyek várják vendégeinket 2 budapesti szalonunkban masszázs szobákkal, zuhanyzási lehetőséggel – hangulatos környezetben, kellemes zenével. Akár a párjával együtt, azonos időben is tudjuk fogadni Önöket, hogy elűzzük a fáradtságukat.

Thai masszázsszalonunk a város szívében, a pesti oldalon, a 13. kerületben a Nyugati Pályaudvar, a Westend City Center Bevásárlóközpont közelében található.

Szakítsa meg egy-két órára a turistáskodást, s töltődjön fel valamelyik Thai Masszázs szalonunkban!

A hagyományos ősi thai masszázs a test “megmozgatásának” egy különleges formája, amely magában foglalja a jóga, a reflexológia és az akupresszúra elemeit. A thai masszázs a pontnyomást, izomnyújtást és ritmikus jógaszerű mozgásokat elegyíti könnyed, megnyugtató stílusban. A thai masszőzök a test izom-és ízületi feszültségének megszüntetésére nem csak a kezeket, hanem lábukat, alkarjukat, térdüket, könyöküket is használják.

Ha a tradicionális masszázst választják, ez a padlóra fektetett matracon, vagy masszázságyon, teljesen felöltözve történik. A masszőz akupresszúrát, gyengéd csavarásokat, nyújtásokat alkalmaz. Az ízületeket ellazítja és felszabadítja, az izmokat nyújtja.

Az aromaterápiás masszázs olajjal zajlik, törülközővel takarva a testet. Ez estben a thai stílusú mély jóga masszázs nyújtásaival a kifinomult, nyugati stílusú svéd masszázs technika párosul. Az aromaterápiás thai olajmasszázs pihentetőbb és kevésbé erőteljes, mint a tradicionális thai masszázs. A masszőr nagyobb hangsúlyt fektet a letapadt izmok feloldására, ellazítására.

Ha sokat gyalogoltak a városnézés során, akkor választhatják a thai lábmasszázst is, amelynek keretében a lábszár a lábfej és a talp nyújtása, az energia vonalak megnyitása történik. A masszázs során egy bottal is serkentik a talpon lévő, az egyes belső szerveknek megfelelő pontokat, az általános egészség és jó közérzet elérése érdekében. Ez a masszázs növeli a rugalmasságot és stresszoldó is egyben..
Felhívnánk a figyelmüket a thai fej- nyak- és vállmasszázsra is, ez egy csodálatosan relaxáló masszázs, amely a fejet és a vállakat célozza meg, amin a legtöbb feszültség nyugszik.
Kinek ajánlott a thai masszázs? Nemcsak a városnézésben elfáradt turistáknak, hanem mindenkinek, életkortól és nemtől függetlenül. Álló- vagy ülőmunkát végzőknek, mozgásszervi – hát-, derék- és nyakfájdalmak, porckorongsérv, gerincferdülés, ízületi panaszok -, keringési – magas vagy alacsony vérnyomás, gyakori fejfájás, migrén – és pszichés – vegetatív és pszichoszomatikus panaszok – problémákkal küzdőknek szinte kötelező, de érdemes legalább havonta egyszer betegségmegelőző, életminőség-javító célzattal is igénybe venni.

Megkönnyíti az ellazulást, élénkíti az idegrendszert, gyorsítja az anyagcserét, erősíti és megfiatalítja a testet, javítja a vérkeringést és nyirokkeringést, növeli a rugalmasságot, kiegyensúlyozott testi, lelki és a szellemi közérzetet nyújt, méregtelenít.
Ha egyszer eljön biztos, hogy ismét visszatér. Annál is inkább, mert mértéktartó árakkal dolgozunk, amelyek megtekinthetők a honlapjainkon, illetve a szalonjainkban.
A Budapesten élő külföldiek, s a helyi lakosok részére szalonjainkban thai masszázs ajándékutalvány is vásárolható, remek ajándék névnapra, születésnapra, nőnapra, esküvőre, évfordulóra, Valentin-napra, karácsonyra, vagy céges ajándéknak.
10 bármilyen 1 órás thai masszázs alkalom után ajándékba adunk 1 óra tradicionális, vagy 1 óra thai aromaterápiás olajmasszázst, ha a Thai Masszázs Gyűjtögető lapunkon minden alkalommal feljegyzik a kezelését…

Smile Thai Masszázsszalon Újlipótváros
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 27/a
Bejelentkezés: +36 20 528 7886.
Nyitva tartás: Hétfőtől – Vasárnapig / 10 órától – 21 óráig

A parkolás 08:30 – 20 óráig fizetős — 440 forint / óra
www.smilethaimassage.hu