Nem vicc: a fárasztó munkanap végén egy nagy kád sárban szürcsölik az italaikat a tokióiak. A város közepén, egy bárban.
Tokióban nemrég nyílt meg a Mud Bar, azaz sárbár, ami nem hazudtolja meg a nevét: a vendégek egy nagy kád iszapban ejtőzve élvezhetik az italaikat. Hogy mi a magyarázata a különleges bár nagy népszerűségének, csak tippelni tudunk: vajon a japánok valószínűleg megcsömörlöttek a sok hipermodern, ultra tiszta munkahelyen, és a nap végén szó szerint szomjazzák a koszt és a sarat? Még ennél is érdekesebb kérdés, hogy a helyi ÁNTSZ ellenőrzésein vajon hogy csúszhatott át a bár?
Akárhogy is, ha esetleg Tokióban jársz, és kedved lenne betérni a sárbárba, a vezetőség azt javasolja, hogy legyen nálad egy váltás ruha és törölköző is – zuhanyozási lehetőségről viszont nem esik szó. Feltételezzük azonban, hogy van rá mód…
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.