Kóstolom Borbár & Webshop

Egy hely, egy Műhely, egy Borbár!

A Kóstolom több mint egy borbár. Egy hely, ahol a borászokkal személyesen lehet beszélgetni, szakmázni, ahova az ember munka előtt, alatt vagy helyett beül. Ahol otthon érzi magát. Ahol jó borok veszik körül. Ahol társaságban van, akkor is, ha egyedül érkezik.

A Kóstolom története 2016-ban indult. Borászati adatbázisként kezdtük, amely a csapat bővülésével prémium szolgáltatásokat kínáló bormarketinggel foglalkozó kreatív céggé nőtte ki magát. Baráti és családi kapcsolatok éltetik a mindennapokat, no meg az összekötő kapocs: a bor szeretete. A bor és az őt körülvevő misztikum azonban mindenkié, mindenkit megilleti a jog, hogy bepillantást nyerjen a kulisszák mögé. Így 2017-ben leraktuk a Kóstolom Borbár alapkövét. 2018-ban megnyitottunk.

Azóta állandóan változó szortimenttel folyamatosan keressük és kutatjuk a legizgalmasabb borokat, kóstoló esteket, szakmai workshopokat szervezünk, de sokszor szerveznek nálunk születésnapokat, céges rendezvényeket is. A hely adottságai és kialakítása megengedik, hogy itt tényleg kötetlenül otthon érezheti magát mindenki.

Webshop
#otthonkostolom

Hogy a borkóstolás élménye otthon se maradjon el, nemrégiben elindítottuk a Kóstolom webshopot és kiszállítást! Igazán extra, tematikus borcsomagokat válogattunk össze, mindegyik egyedi a maga módján, és mindegyikhez tartozik egy külön kis sztori. Válogassatok, rendeljetek, mi pedig kiszállítjuk Nektek 48 óra alatt legkésőbb, Budapesten belül már akár a rendelés napján. Minden borcsomag mellé adunk egy kis ajándékot és meglepetést is.

Kóstolom Borbár: https://kostolomborbar.hu/
Webshop: https://kostolomborbar.hu/webshop/
Facebook: https://www.facebook.com/kostolom.muhely/
Instagram: https://www.instagram.com/kostolom.winebar/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXm-8K4jbWbrRoeaFWPqVhQ