Luxus bor- és italválaszték a Crystal Ravel folyami hajón

  • Post category:Hírek

A Crystal River Cruises a világ legluxusabb folyami hajóit üzemelteti. A cég 2018. július 3-án bejelentette, hogy Peller Mariann, a Virtuózok című magyar tévés komolyzenei tehetségkutató producere, s a Fiatal Virtuózok Alapítványának létrehozója lesz a keresztanyja a flottájuk új tagjának, a Crystal Ravelnek, amely már a negyedik Rajna osztályú hajójuk.
A keresztelő ünnepségre 2018. július 11-én került sor Budapesten, amikor a Crystal Ravel Bécsből a magyar fővárosba érkezett. A ceremóniát, amelynek keretében többek között megnyitó beszédet mondott Tom Wolber, a Crystal elnöke és vezérigazgatója, valamint Walter Littlejohn alelnök/ügyvezető igazgató is, a Crystal Cruises utasai élő adásban követhették a facebookon az egész világon, valamint a Crystal Ravel vendégei a helyszínen. A névadóünnepség keretében, miután Peller Mariann eldurrantott egy pezsgőt a hajó orrán, fellépett Stefan Mullan tenor és a magyar virtuózok is mini koncertet adtak.
A106 vendéget befogadó Crystal Ravel többek között Budapest, Basel, Bécs és Nürnberg városokat érinti a Dunán és a Rajnán hajózva.

A Crystal River Cruises új folyami hajói, mint a Ravel is, az első és egyetlen olyan vízi járművek, amelynek csak a vízszint feletti, inas-szolgáltatással kínált balkonos lakosztályai vannak.
Fontos tudni, a Crystal Cruises is a legtöbb díjat elnyert hajótársaság a világon. Az amerikai Travel + Leisure magazin például a Crystalt a világ legjobb folyami hajózási cégének választotta nemrégiben.
CRYSTAL HAJÓADATOK : 4 emeletes. Vízre bocsátás: 2018. május 10. ÉPÍTÉS ÉVE: 2018. VENDÉGEK SZÁMA: 106 vendég, 53 lakosztályban. ÚTVONAL: Hajózás a Dunán és a Rajnán. LAKOSZTÁLYOK: 2 Crystal lakosztály (70.5 m2), 2 Crystal Penthouse (47 m2), 34 Deluxe-lakosztály, panoráma erkély-ablakkal (23.5 m2), 1 Deluxe-lakosztály panoráma erkély-ablakkal (22 m2), 16 kis-lakosztály panoráma erkély-ablakkal (17.5 m2). SZEMÉLYZET:  68 fő. 1.55 fő/utas (ez a folyami hajózásban a legmagasabb arány). HAJÓMÉRET: 135 m hosszú, 115,5 széles.INGYENES, EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSOK: Csak lakosztályok vannak a hajón, inas-szolgálat, a borravaló benne foglaltatik az árban, Michelin-csillag színvonalat megcélzó ételkínálat, friss, a farmról az asztalra koncepció  szerinti alapanyagok felhasználásával, kiváló borok, prémium szeszes italok és sörök korlátlan fogyasztása, 24 órás szoba szerviz, ingyenes WiFi, fedélzeti szórakoztatás,napi joga és fitness órák, nemzetközi újságok elektronikus elérhetősége, ingyenes vendég mosoda, ingyenes kirándulások a hajó megállóhelyein, ingyenes reptéri transzfer az érkezés és az indulás napján. Fedélzeti lehetőségek. Napozóterasz; Crystal Life Spa és modern gépekkel felszerelt fitness center; fedett medence; kötött időpont nélküli vacsoralehetőség; lift a 2. és a 3. emeletre. Étkezés. Waterside. A Waterside étteremben van a reggeli, ebéd és a vacsora, minden esetben az adott desztináció helyi specialitásait felszolgálva. Bistro Ravel kávé, sütemények borok, üdítők és este tapaszok. The Vintage Room 10 fő részére opcionális lehetőség extra luxus borok, pezsgők és ételek rendelésére, vacsora keretében, plusz pénzért. The Pantry 24 órás önkiszolgáló bár, teák, kávék, borok, és különböző alkoholmentes üdítők kaphatók itt. Lounge. Palm Court délutáni tea, aperitif, koktélok. Ez a hajó közösségi helysége, sokat tapasztalt bármixerek keverik az italokat. Vista Bar a hajó tetején lévő bár, úgy lehet italozni itt, hogy közben a vendégek gyönyörködhetnek a panorámában, ahol a hajó elhalad.
A hajótársaság magyar képviseletét a budapesti székhelyű Tengerjáró Kft. látja el, ha valakit érdekel, hogy egy Crystal folyami hajón töltse el a következő szabadságát, akkor mostantól ennél az utazási irodánál foglalhat kabint különböző útvonalakra.

Bővebb információ: E-mail: info@rccl.hu Telefon: (+36) 1 235 0402, 235 0403.