PLITVICE HOLIDAY RESORT – TÖBB, MINT ÜDÜLÉS, TÖBB, MINT TERMÉSZET

 

Európa egyik leglenyűgözőbb nemzeti parkja, a varázslatos Plitvicei-tavak Nemzeti Park, közelében található a Plitvice Holiday Resort, amely felejthetetlen, pihenéssel és kalandokkal teli utazásra csábít. Akár aktív kiruccanásra, akár laza pihenésre vágyik, üdülőhelyünk kivételes élményt ígér, amely örökre megmarad az emlékeiben.

Lazítson táborunkban, válasszon szállást a Jelena pavilonban, vagy foglaljon helyet változatos szállásaink egyikében, beleértve a bungalókat, a tipi sátrakat az indián falunkban, a mobilházakat, a tóparti házakat és a fák tetején épült házakat. A parkolóval rendelkező étterem az üdülőhely mellett található, és egész évben nyitva tart.

A minigolftól a fociig, a kosárlabdáig, a strandröplabdáig és a boccia-ig sokféle tevékenységgel ütheti el nálunk az időt. A gyerekek általában szeretik a játszóterünket. A kutyákat is szívesen látjuk az üdülőhelyen, az ebek speciális kutyajátszótéren szaladgálhatnak.

A pihenés iránt érdeklődők számára wellness zóna áll rendelkezésre, a meleg napokon medencénk vizében hűsölhet a vendég, a Pool bárban pedig válogatott koktélokkal frissülhet fel.

Lépjen be a Plitvice Holiday Resort varázslatos világába, ahol minden elvárása teljesülhet, sőt akár túl tudjuk szárnyalni. Biztosan felejthetetlen emlékek születnek.

A Plitvice Holiday Resort gazdag és egyedi kínálatával ideális hely, amely többet kínál az üdülésnél, több, mint természet! Egész évben nyitva.

www.plitvice.com