Az LKG Média Kft. több mint két évtizede foglalkozik magazin- és könyvkiadással, kiadványszerkesztéssel, valamint média menedzsmenttel. A cég ügyvezető igazgatója, L. Kelemen Gábor olyan elismerést vívott ki magának a szakmában, hogy előbb bekerült a magyarországi Ki kicsoda? lexikonba, majd az International Business Who is who Corporation szerkesztésében kiadott Who is who Magyarországon? című életrajzi könyvbe, sőt a British Enciklopédia Magyarország legismertebb személyiségei című lexikonjába is.

Az LKG Média Kft. olyan rangos országos médiák menedzselésére kapott már megbízást, mint például a volt Magyar Hírlap, a Mai Nap és a Színes Bulvár Lap, az Eurosport televízió, a Bridge FM és a Sztár FM rádiók, az Autó-motor és a Zsaru magazin.

Az LKG Média Kft. jelenleg 3 magazint ad ki, a negyedéves Bor Hírlapot, a Jet Set golf és luxuséletmód magazint, a unIQue prémium magazint, s a cég ezeknek a kiadványoknak a web lapjait is üzemelteti. Az alomutazo.hu online utazási magazin is a cég kiadványa.

Az LKG Média Kft. az utazási könyvek szakértője, igen népszerű az LKG útikönyvek sorozata, amelynek sok kötete kapható jelenleg is a könyvesboltokban, de a palettáján megtalálható történelmi, sport és gasztronómiai könyv is. L. Kelemen Gábor már 35 könyvet jegyez szerzőként.

Az  LKG Média Kft. a Bor Hírlap borászattal, gasztronómiával, turizmussal és életmóddal foglalkozó kiadványát 2008 óta adja ki,  ingyenes terjesztéssel, s töretlen sikerrel.

Az LKG Média Kft.  kiadványok grafikai tervezését, tördelését is vállalja.