Az LKG Média Kft. több mint egy évtizede foglalkozik magazin- és könyvkiadással, kiadványszerkesztéssel, valamint média menedzsmenttel. A cég ügyvezető igazgatója, L. Kelemen Gábor olyan elismerést vívott ki magának a szakmában, hogy előbb bekerült a magyarországi Ki kicsoda? lexikonba, majd az International Business Who is who Corporation szerkesztésében kiadott Who is who Magyarországon? című életrajzi könyvbe is.

Az LKG Média Kft. olyan rangos országos médiák menedzselésére kapott már megbízást, mint például a volt Magyar Hírlap, a Mai Nap és Színes Bulvár Lap, az Eurosport televízió, a Bridge FM és Sztár FM rádiók, az Autó-motor és a Zsaru magazin.

Az LKG Média Kft. jelenleg 3 magazint ad ki, a negyedéves Bor Hírlapot, a Jet Set golf és luxuséletmód magazint, valamint az évente kétszer megjelenő unIQue prémium magazint, s a cég ezeknek a kiadványoknak a web lapjait is üzemelteti.

Az LKG Média Kft. az utazási könyvek szakértője, igen népszerű az LKG útikönyvek sorozata, amelynek tíz kötete kapható a könyvesboltokban, de a palettáján megtalálható történelmi, sport és gasztronómiai könyv is. L: Kelemen Gábor 25 könyvet jegyez szerzőként.

Az  LKG Média Kft. a Bor Hírlap borászattal, gasztronómiával, turizmussal és életmóddal foglalkozó kiadványát 2008 óta adja ki,  ingyenes terjesztéssel, s töretlen sikerrel.

Az LKG Média Kft.  kiadványok grafikai tervezését, tördelését is vállalja.