Cserszegi Fűszeres
A pannonhalma-sokoróaljai bortermő területek közül elsősorban a felpéci dűlők déli lejtőin telepítettek Cserszegi fűszerest. Az irsai Olivér és a Tramini keresztezéséből származik, Bakonyi Károly nemesítette. Érdekesség, hogy a bogyója piros, mégis fehérbor készül belőle. Szeptember második felében szokták leszedni, fűszer- és zamatanyaga kiváló, mustfoka rendszerint magas. A cserszegi fűszeresből készült bor kicsit édeskés, de egyben enyhén csípős ízű, akad némi utóíze, a szakemberek szerint a jól megrágott szőlőbogyó zamata marad meg az ember szájában, elég hosszan.

Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor- és a gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei, költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, s régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk a bor- és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival, amelyek linkjét a facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor- és a gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei, költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, s régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk a bor- és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival, amelyek linkjét a facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.