Leányka
Erdélyből származik, edzett, fagytűrő, jól alkalmazkodik a szélsőséges időjáráshoz és az eltérő talajviszonyokhoz. Korán érik, bőven terem, zsúfolt a lombozata, ezért figyelni kell, hogy egészséges fürtök maradjanak, ne kezdjen el rothadni. A Leányka eléggé lágy és alkoholban gazdag bort eredményez, illata a virágokéra emlékeztet. Jó szakemberek munkája nyomán néha különleges, maradék cukrot is tartalmazó, nagytestű, érett borkülönlegesség születik a Leánykából. Ez már a teltebb ízérzeteknek is megfelel.
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.
Erdélyből származik, edzett, fagytűrő, jól alkalmazkodik a szélsőséges időjáráshoz és az eltérő talajviszonyokhoz. Korán érik, bőven terem, zsúfolt a lombozata, ezért figyelni kell, hogy egészséges fürtök maradjanak, ne kezdjen el rothadni. A Leányka eléggé lágy és alkoholban gazdag bort eredményez, illata a virágokéra emlékeztet. Jó szakemberek munkája nyomán néha különleges, maradék cukrot is tartalmazó, nagytestű, érett borkülönlegesség születik a Leánykából. Ez már a teltebb ízérzeteknek is megfelel.
Olvassa a Bor Hírlapot!
A Bor Hírlap sikere, immár közel másfél évtizede, több okkal magyarázható: gazdag tartalommal ellátott, s ingyenesen terjesztett digitális kiadvány! A bor, és gasztronómia népszerűsítését szolgáljuk, s ez találkozik az olvasók igényeivel. Magazinunkat azért adjuk ingyen, hogy minél több emberhez eljuthassanak a pincészetek, éttermek, gasztro cégek hírei, érdekességei. Költségeinket a hirdető cégek fedezik. Mivel ez a koncepció jól bevált, és régóta működik, bízunk benne, hogy még sokáig szolgálhatjuk, a bor, és gasztronómia híveit, akár a digitális magazinunk lapszámaival - amelyek linkjét a Facebook segítségével 10 ezer embernek küldjük ki -, akár az internetes honlapunkkal, amelyen lehetőségünk nyílik friss híreket közölni, lépést tartani a mindennapokkal.