Tizenöt éves a móri Hétkúti Wellness hotel!

A móri borvidék önmagában is vonzó, de ha valaki összepárosítja a borkóstolást pár napos pihenéssel a Hétkúti Wellness hotelben, akkor fantasztikusan érezheti majd magát. A Hétkúti Wellness hotel már 15 éve fogadja a vendégeit magas színvonalon, s a születésnap alkalmából, 2019 augusztus 18-án bajor est keretében ünnepelnek majd a szálloda dolgozói és vendégei a hotel gálasátrában.

Ízletes vacsorát szolgálnak majd fel, bajor ételkülönlegességek lesznek a menüben, német nemzetiségi táncbemutató és táncház, majd zene alkotja a műsort. A születésnapi torta felvágása után tombolasorsolás, majd fergeteges élőzenés mulatság lesz hajnalig.
Dirndl ruha, bőrgatya, perec, mézeskalács szívecske …- minden lesz ezen a rendezvényen, ami csak kell! Augusztus 19-én hagyományos magyar estet rendeznek az Öreg Prés étterem kemencés udvarán, az üdvözlő pálinka után kemencében sült magyar ételspecialitások várják a vendégeket, s a cigányzene sem marad el.


Három éj foglalása esetén már 18 300 Ft/fő/éjtől lehet rendelni szobát erre a különleges alkalomra, a csomagár érvényes 2019. augusztus 16-tól-21-ig 2 teljes árat fizető személy esetén. A kedvezmény egyéb engedményekkel nem vonható össze
Bővebb információ:
Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark
8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563 083
E-mail: sales@hetkut.hu
www.hetkut.hu